de reis van ons leven?!?

...en nog eentje!

SInds de Galapagos eilanden schiet het ons een beetje tekort aan tijd, nog zoveel te doen, zoveel te zien in zulk schitterend land.

We zijn in sneltempo naar Lima getrokken waar we met sophie hadden afgesproken. Hier hebben we tom´s verjaardag vrij memorabel kunnen vieren. Van daaruit zijn we naar `Huacachina` getrokken om te gaan sandboarden in de woestijn rondom de oase die huacachina is. Blijkbaar is deze streek ook erg gekend om zijn wijnen en pisco´s dus voelden we het als onze plicht om een paar `bodega´s`te gaan bezoeken.

Vanuit Huacachina trokken we naar `Paracas` waar we een boottocht naar een mini galapagos deden. Nog nooit zoveel vogels tesamen gezien, ongeloofelijk! Na een paardrukke dagen en gezellige avondjes was het alweer tijd om afscheid te nemen van Sophie. Samen met Thijs trokken we nog door naar `Nazca`, deze lijnen is toch ook een must-see??

In Nazca hebben we een nachtbus kunnen vinden naar `Arequipa`, een alweer prachtige stad. Onze tijd slinkt echt wel dus moesten we voor het eerst beginnen plannen. Na enkele dagen Arequipa trokken we naar `Cabanaconde`, een dorpje in de Colca canyon. Hier verbleven we in het super leuke hostel van Luy (vriend van Tom). Zalig zalig was het daar, condors, oases, ezels, het echte peruaanse leven.

Nu zitten we bij `Cuzco` klaar om morgen de machu pichu te gaan bezoeken. Daarna nog een dagje Cuzco en daarna richting huis.

Het verhaal is zeer beknopt deze keer maar dit ligt allemaal nog zeer vers in het geheugen om volgende week life te vertellen.

De foto`s komen er nog allemaal aan, maar momenteel krijgen we geen sticks of toestellen aan de praat wegens te oude PC`s.

Wij zien jullie allemaal snel!!!!!!!!!!!!

Brigitte

Un dernier bilan et puis nous sommes happy de te revoir Roxane et pour moi de faire connaissance avec ton " Tom " . Gelukkige verjaardag Tom !!
Welcome home .....na een adembenemende reis back to reality . Tot zeer binnenkort dan . Groetjes.

Joke

Oh, bijna terug! Ik kijk al erg uit naar ons eerste etentje met de life verhalen ;) x

Mamie Claire

Je vois très bien où vous êtes . nous avons fais le même tour au Pérou . Et le machu pichu , un lieu qui reste gravé ds mon coeur . UNIQUE ! Profitez jusqu'au bout . Sur la place à Cuzco il y à des bancs près de la fontaine , où nous aimions nous reposer ... vu l'altitude .... Muchos besos . xxx
Hosta pronto !!!

maman

les incas en plein! un regard d'européens de 2011 sur une culture ... un peu plus ancienne ! bientôt les commentaires live ! profitez encore du bon air et de l'altitude !
anniversaire de Tom fêté en de bonne compagnie ... goed zo ! Proficiat Tom !
bisous à tous les deux

Zusje

Yes!!! Ik kan niemeer wachte om jullie te zien! Hahaa iedereen is hier goed aant aftellen hoor! Maar zoals iedereen ook zegt, nog 2 dage voor jullie om toch nog goed te genieten! Tzen de letste! ;) Tot snel jullie daar! x

papa

hela lieve dochter en jarige Tom,
Dit was dan waarschijnlijk het laatste bericht van je lange reis. Onvoorstelbaar hoe snel het allemaal gegaan is. Wat een pak aan ervaringen zullen jullie meebrengen!! Iedereen is benieuwd om jullie verhalen life te horen maar voor om jullie terug te ZIEN!! Tot woensdag

Pascale

Liefste Tom en Roxane,
we kijken er echt naar uit om jullie eindelijk terug bij ons te hebben-dat jullie verhaal in de loop van uw leven voortaan altijd een mooi geluksgevoel teweegbrengt!!!!en dat er nog vele bijkomen heeeeeeeee kisssssssss

Dorien

Lieve roxane,

Eindelijk begint het echt wel te korten... het zal een super blij weerzien worden op een super mooie dag 'de trouw van ons birgit'! Ik kijk alvast uit naar al uw verhalen al vrees ik dat we daar een paar weken voor nodig hebben :) Veel succes op de terugreis en tot vant weekend! xxx