een reis van ons leven!!
Een maandag avond in Lima... de laatste uren op Peruviaanse bodem. Straks om 22.30u worden we verwacht op het vliegveld en begint onze echte terugkeer. We zijn al van gisteren 16u aan het terug komen vanuit Cuzco maar hebben in Lima nog een gezellige namiddag met Gopal kunnen doorbrengen, wat de sleur wat breekt...Overmorgen staan we er weer en zullen die 5maanden niets lijken.
Hoewel het voor ons 5TOP maanden zijn geweest. Zoveel nieuwe dingen meegemaakt en ontdekt. Grenzen doorbroken, elke dag weer verbaasd geweest over kleine dingen. Zoveel gedachten, teveel om nu even neer te pennen...Zalig gewoon! Het was een zeer actieve reis, maar ook een waarin we zeker een goede rust hebben gevonden! Het was puur genieten!!!!!!!!!!!!!!!! Het is een reis geweest die we voor lang zullen meedragen.
Voor ons was het leuk om de verhalen te schrijven om jullie zo een beetje te kunnen laten meedelen. Maar nog leuker waren al jullie toffe reacties! zo ver van thuis en toch zo dichtbij. Lang leve de technologie toch een beetje he! zoals beloofd komen de foto`s er nog zeker op, wij wachten enkel op betere computers of handige harry`s die onze sticks kunnen herstellen...hehe
Het was zeker een reis van ons leven maar het smaakt naar meer!!!
Tot snel mogen we nu wel zeggen!!!
Dikke kussen, Tom en Roxane
Yes yes , nog maar" ene" keer slapen en jullie worden met grooooooote armen verwacht . Welkom thuis .
De koffie staat klaar , de pannekoeken staan klaar , den biefstuk goed gebakken met frietjes en ........ de regen staat klaar !!!!!!!! Tot morgen schattekes als je dit nog kunt lezen wachtende op jullie vliegtuig naar België.Bon vol - goede vlucht . Brigitche
Yep, terwijl ik dit lees zitten jullie al in Atlanta en is het eerste deel van de terugvlucht dus al achter de rug. Maar hoe mooi het ook allemaal was, ook België heeft zijn mooie kanten: ouders, broers en zussen, vrienden, je roots terug vinden, kindejs die blij zijn dat jullie terug voor hen zorgen ... en uitkijken naar de volgende trip die aan je ribben blijft pakken. Welcome back !
ça va faire du bien de vous revoir ! les derniers jours , pour moi , sont très excitants ... sentir ce que vous avez vécu, entendre ce qui vous a touché , voir si vous avez changé, ... yes ! nous continuerons ensemble à suivre le chemin que vous parcourez ...mais avec un peu moins de distance ! bon vol et à demain !
Ne laatste: klink zalig! Alles wa jullie hebbe meegemaakt hebbe wij int miniatuur doorgekregen en een klein beetje mee beleefd, maar duizend vragen die ik jullie wil stellen :) Tot moge jullie twee vakantiegangertjes! x
Hey Roxane!!
In deze maand zat ik vorig jaar met Leslie ook in Peru, ongelofelijk!! Brengt weeeeral zzoveel herinneringen terug! Het was precies nogal een gerush op het einde :-) maar ge hebt het toch maar allemaal gezien eh! Ik herken de tijdsnood, nog een paar dagen dat, nog snel ff dat,... :-)
Maar jullie hebben duidelijk genoten! En daar geniet ik mee van! Merci! En tot de volgende ..